header-slika

DOBRO DOŠLI

slider slider slider slider slider

Prezentacija škole...

Najvažnije informacije o školi možete da saznate iz prezentacije...

Četvrta gimnazija u Beogradu osnovana je septembra meseca 1960. godine i kao takva organizovala je obrazovanje učenika prema programu obrazovanja za gimnazije, sve do promene Zakona i uvođenja srednjeg usmerenog obrazovanja.

slika škole

U gimnaziji svi učenici kao prvi strani jezik uče engleski a kao drugi strani jezik uči se francuski, nemački i ruski jezik. Odeljenja se formiraju prema drugom stranom jeziku. Odeljenja su uglavnom homogena što se tiče drugog stranog jezika, osim odeljenja u kojima se uči ruski jezik koja su heterogena.

G A L E R I JA

Gimnazija živi Intenzivan društveni život. Kroz veliki broj aktivnosti, pored vrednih rezultata koje ostvaruju u nastavnom procesu, učenici pokazuju i talenat za umetničko izražavanje...

Dobro došli u galeriju učeničkih radova

Vesti

PREDUZETNIŠTVO U ČETVRTOJ GIMNAZIJI

September 24, 2023

Međunarodna organizacija Dostignuća mladih Evrope (Junior Achievement Europe) je vodeća evropska organizacija opredeljena da inspiriše i priprema mlade ljude za uspešno ostvarivanje u poslovnom svetu.  Četvrta gimnazija je ove godine nagrađena za program Preduzetništva u srednjoj školi. 

Nagradu je, u ime Gimnazije, preuzela prof. mentor Snežana Paranosić  /cela vest je OVDE…/

delimiter
delimiter
delimiter

Takmičenja – učešće i rezultati

April 26, 2023

Naši učenici uzeli su učešće na raznim takmičenjima i kao i svake godine postigli su veoma dobre rezultate. Pregled najvažnijih rezultata objavljen je na stranici dostignuća naših učenika i nastavnika /otvoriti ovde…/

delimiter

Udžbenici za školsku 2023/2024. godinu

September 6, 2022

Nastavni proces u Četvrtoj gimnaziji u školskoj 2023/2024. godini realizuje se korišćenjem udžbenika prema usvojenoj listi. Udžbenici su dati učenicima na upotrebu.

delimiter. . . OSTANI ODGOVORAN . . .
Pozivamo na odgovorno postupanje u vremenu epidemije, na primenu preporučenih mera zaštite

SVE ZAVISI OD POJEDINCA!