header-slika

OGLASNA TABLA ČETVRTE GIMNAZIJE

→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→

ČETVRTA GIMNAZIJA, Teodora Drajzera 25, 11000 Beograd

na osnovu člana 88. stav 3. ZJN objavljuje plan javnih nabavki koji je usaglašen sa Zakonom o javnim nabavkama – OTVORITI OVDE.

U Beogradu, dana 10.8.2020. godine

”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””

Broj: 81 

Datum: 05.06.2020. godine

Četvrta gimnazija iz Beograda objavljuje odluku o dodeli ugovora u predmetu broj 1.1.1/20 – nabavka elekrične energije (detaljno…)

”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””

 

→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→

Dragi učenici Četvrte gimnazije!

U ime svojih kolega i u svoje lično ime želim da vam se zahvalim na nesebičnoj pomoći koju ste od početka pružali ugroženim ljudima naše  zemlje u katastrofi koja nas je zadesila.

Iako vaši domovi nisu bili u opasnosti od vodene stihije, shvatili ste svu tragediju ljudi koji ostaju bez svega što imaju i postupili ste kako postupaju odrasli i moralni ljudi. Od vas niko nije zahtevao ništa, jer vi ste još uvek deca, đaci kojima je škola glavna briga i posao. Vi ste još uvek pod zaštitom svojih roditelja koji vas vaspitavaju i budnim okom nastavnika koji vas uče i premladi ste za teret velikog sveta, ali ipak vas to nije sprečilo da postupite odgovorno i zrelo. Naša zahvalnost i zadovoljstvo su utoliko veći jer nismo ni slutili da su naši učenici već stasali u odgovorne i čestite ljude.

Hvala vam na nesebičnoj pomoći koju ste pružali dok ste volontirali na nasipima, u prihvatnim centrima i punktovima za prikupljanje pomoći.

Hvala vam na novčanim sredstvima koja ste samoinicijativno prikupili i uplatili unesrećenim sunarodnicima.

Hvala vam što ste deo prikupljenih sredstava utrošili da lično odete u kupovinu kako bi ugroženi narod što pre dobio neophodne stvari.

Hvala vam što ste se odrekli dela svojih ličnih stvari i brižljivo ih otpremili punktovima za prikupljanje pomoći.

Hvala vam što ste srdačno prihvatili drugove iz Obrenovca.

Hvala vam što ste naš ponos.

Hvala vam jer zbog vas prosvetni poziv jeste najlepši poziv na svetu.

Hvala Vam.

Direktor Četvrte gimnazije u Beogradu

Gordana Mihajlović

→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→

ZDRAVI MODELI ŽIVOTA I PREVENCIJA BOLESTI ZAVISNOSTI

 U sredu 12. marta 2014. godine u Visokoj školi modernog biznisa prof. dr Jovan Marić održao je predavanje na temu: „ZDRAVI MODELI ŽIVOTA I PREVENCIJA BOLESTI ZAVISNOSTI“. Predavanju su prisustvovali i učenici naše škole.

→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→

 PLAN ZA MART MESEC PROTIV DROGE

 U okviru redovnih aktivnosti koje se realizuju u školi Tim za prevenciju zloupotrebe psihoaktivnih supstanci pripremio je Plan rada za mesec mart 2014. godine. Planirane aktivnosti realizovaće se prema Planu…

 →→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→

Nastup učenika članova dramske sekcije na SVURF-u 2013

Na sedmom po redu SVURF-u, 1. decembra 2013. godine, naši učenici su izveli komediju Branislava Nušića „Vlast”, koju je režirala  prof. Nikolina Radović. Sve pripreme i naporne probe su se isplatile, jer je atmosfera bila fantastična, a odličnu glumu je pratio veliki broj ljudi. Na osnovu gromoglasnog aplauza se može zaključiti da se predstava naših gimnazijalaca svima dopala.  Snimak predstave postavljen je na adresi

Opširnije…

Novinarska sekcija -Ivana Nikolić II-4

→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→

Svetski Dan deteta u našoj školi

Povodom obeležavanja Svetskog dana deteta, našu gimnaziju su posetili Raša Ristivojević, potpredsednik Privredne komore Srbije, u ime predsednika Skupštine Nebojše Stefanovića tu je bila Aleksandra Đurović, narodni poslanik, Danijela iz Odbora za prava deteta, i Svetislav Božić, vlasnik firme „Novatel” koja je našoj školi donirala kompjutere. Mi smo, kao članovi Novinarske sekcije IV gimnazije, imali priliku da razgovaramo sa njima…(prilog…)

 →→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→